Menu

Wat is TalentOne?

Met TalentOne wordt het volledige inhuurproces van ICT-professionals een pak eenvoudiger, transparanter en efficiënter. Bovendien wijst het platform je de snelste weg naar de beste ICT-professionals.

Ontdek de 10 troeven van ons serviceplatform:

 1. Real-time toegang

  Het TalentOne-platform bevindt zich in de cloud, alle betrokken partijen hebben altijd en overal in real-time toegang tot alle benodigde gegevens.

 2. Ontwikkeld voor de Belgische markt

  TalentOne werd speciaal ontwikkeld voor de Belgische markt en haar specifieke arbeidswetgeving.

 3. GDPR-proof

  Uiteraard is het platform volledig conform met de General Data Protection Regulation (GDPR), de Europese privacy-regelgeving die ervoor moet zorgen dat bedrijven de privacy-rechten van de individuele consument respecteren.

 4. Op maat van jouw organisatie

  TalentOne is geschikt voor zowel grote als kleinere bedrijven en volledig moduleerbaar naar de wensen van jouw organisatie. Wil je enkel de contract-module? Dat kan! Neem je ook de timesheet-module? Prima!

 5. Open

  Alle modules van TalentOne kunnen loepzuiver communiceren met je eigen ondersteunende systemen. Erg handig!

 6. Traceerbaarheid

  Goedgekeurd in TalentOne betekent zwart-op-wit goedgekeurd. Gedaan dus met heel wat discussies en onduidelijkheden.

 7. Jouw rekruteringspartner

  TalentOne biedt je de juiste expertise voor alles wat met het zoeken, screenen, vinden en contracteren van ICT-professionals te maken heeft.

 8. Extra HR-diensten

  TalentOne kan je een brede waaier van aanvullende rekruteringsdiensten aanbieden: cv screening, job-interviews, assessments, intake-gesprekken, on-boarding tot zelfs headhunting: we nemen het allemaal graag voor onze rekening.

 9. A la carte

  Jij bepaalt welke diensten je wel of niet wenst. Uiteraard betaal je enkel voor wat je kiest.

 10. Ontwapenend

  De afspraken, de facturatie en de administratie die bij werken met externen komen kijken leiden geregeld tot frustraties of zelfs conflicten. Met TalentOne verloopt alles transparant en vermijd je misverstanden!