Menu

Contract Management (CM)

Contract Management (CM)

Contract Management houdt in dat je afspraken met leveranciers effectief kunt registreren, bewaken en opvolgen. Met onze CM worden alle leverancierscontracten in een centraal systeem vastgelegd. Het geeft inzicht in alle benodigde contractinformatie, zodat je een betrouwbare basis hebt voor het onderhouden van je contractenportfolio.

Onze CM geeft je de mogelijkheid om uniforme overeenkomsten op te stellen en om voorwaarden flexibel aan te passen. Het systeem waarschuwt automatisch als een dossier niet volledig is, als een contract gaat aflopen of moet worden aangepast of als bepaalde (wettelijke) documenten een einddatum bereiken. Zo voorkom je dat contracten stilzwijgend worden verlengd of ongewild eindigen en garandeer je dat aan alle verplichtingen die voorvloeien uit een contract ook daadwerkelijk voldaan wordt.

Alle contractinformatie wordt bewaard in één centraal systeem en is bijgevolg voor de hele organisatie online beschikbaar. Door rechten toe te kennen bepaal je welke informatie je deelt met welke medewerkers. Omdat het een intuïtief systeem is, kan iedereen er gemakkelijk en snel mee werken, zonder zware opleidingen. Alle contractdocumenten worden in het digitaal dossier bewaard zodat deze steeds ter beschikking en opvraagbaar zijn.

Voordelen

  • alle contracten en documenten in één digitaal dossier
  • transparant en eenvoudig contractinformatie delen in je organisatie
  • uniforme contracten op basis van je templates
  • effectief monitoren en evalueren van contractafspraken en uitgebreide rapporteringsmogelijkheden
  • automatische signalering voorkomt ongewenste contractverlenging
  • mogelijkheid om urenregistratie en facturatie te koppelen aan de contracten (minder kans op fouten, één globale factuur voor al je contracten, etc.)