Menu

Continuous Improvement

Zoals dikwijls bij de implementatie van een nieuw product, komen we el eens kinderziektes tegen. Al doende zijn we aan het bijleren en alle problemen die we tegenkomen worden snel aangepakt. Bij SD Worx zelf zit ook een projectteam dat de werking van TalentOne nauw opvolgt, zo kunnen we steeds snel op de bal spelen.

Er werd ook een nieuwe feature toegevoegd aan TalentOne waardoor de contractverlengingen nu ook via het platform geregeld worden.

En tot slot horen we langs verschillende kanalen dat de administratie voor de externe werkkrachten nu toch heel wat eenvoudiger is, gedaan met heel de papierwinkel. Alles verloopt nu vlotter en sneller. Mission accomplished, die doelstelling hebben we behaald.

Bij Partena gaan we deze maand voor het eerst live. De facturatie zal ook meteen via het platvorm verlopen, op basis van de uren die vanuit hun systeem geïmporteerd worden. Ook de nieuwe aanvragen van Partena worden vanaf nu via TalentOne verspreid.

Naast deze twee bestaande klanten, uiten steeds vaker andere partijen ook interesse. We geven meer demo’s, hebben vaker meetings, en breiden TalentOne steeds verder uit om een oplossing te kunnen bieden voor alle noden van onze (potentiële) klanten.

Eén van de projecten waar we bijvoorbeeld mee bezig zijn is verdere digitalisering van documenten en handtekeningen in het kader van GDPR. Ook streven we ernaar om deelovereenkomsten via TalentOne te organiseren, net als NDA’s, en recht van vertegenwoordigingen.